Forside | Samarbejdspartnere

 
4Ydelser     4Opgaver     4Firmaprofil     4Nyhedsbreve     4Referencer     4Kontakt
 

Opgave eksempler

4Virksomhedsudvikling

4Nystartet firma

4Øget vækst

4Salgskursus

4Medejerskab

4Tid for afhændelse

4Fra krise til succes

4Virksomhedsopkøb

4Handelsbarriere

4Nyt selskab

4Udland

4Eksport

4Generationsskifte

4Eksport/Import

4I Direktør stolen

4Spåntage Bearbejdning

4Tidsspilde

4Bankskifte

4Generationsskifte

 

Du er besøgende nummer

 

 

 

Udvikling af en mindre håndværksvirksomhed


Continue A/S Management blev kontaktet af omtalte virksomhed, som ønskede en vækst. De ønskede at bevæge sig væk fra at være en håndværksvirksomhed og med tiden blive et industriforetagende. Selskabet var ejet af to gamle arbejdskammerater og de havde fordelt opgaverne således, at en sad på kontoret og den anden var medarbejdende. Til løn og fakturering have firmaet ansat den enes hustru.  

 

Kemien var god og Continue A/S syntes, at det kunne være en spændende opgave og indvilgede i at indtræde som bestyrelsesformand. Continue A/S igangsatte en grundig analyse af virksomheden, og der blev udviklet en vækstplan og en række værktøjer til ledelsen. Bestyrelsen  fulgte løbende op på, at delmålene blev nået og at værktøjerne blev anvendt – i alle deres detaljer.

 

Godt to år efter havde selskabet formået at styrke salget, således at produktion var øget med 30 timelønsmedarbejdere. Undervejs havde virksomheden måtte ændre mangt og meget.

De to ejere havde fået andre opgaver – den ene var blevet adm. direktør og den anden var blevet produktionschef, herudover var der ansat en økonomichef samt en konduktør. To år efter arbejdes der fortsat ihærdigt på at finpudse og udvikle virksomheden.

 

 

 

 

For at opnå succes kan det i mange tilfælde være en fordel at købe support.

Med baggrund i vore erfaringer kan vi gøre en forskel i din bestyrelse.

 

 

 

 

 

 

Continue A/S Management & Investment · Amigovej 7 · 6710 Esbjerg  · E-mail: info@continue.dk ·Tlf.: 76131313 · Fax: 76131302